Antena Căutare

Suporterii dinamoviști, spectacol patriotic emoționant! Au cântat din tot sufletul „Treceți batalioane române Carpații”. Cum l-a admonestat Adrian Păunescu pe Cătălin Oprișan – Video

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica „Smiley News", de la „Neatza cu Răzvan și Dani", un clip fabulos cu suporterii dinamoviști care au cântat „Treceți batalioane române Carpații”.

Suporterii dinamoviști, spectacol patriotic emoționant! Au cântat din tot sufletul „Treceți batalioane române Carpații”. Cum l-a admonestat Adrian Păunescu pe Cătălin Oprișan – Video
Suporterii dinamoviști, specol patriotic emoționant!

„Băieții din peluza Cătălin Hîldan, cei din galeria lui Dinamo, au cântat «Treceți batalioane române Carpații» pe un stadion”, a spus Cătălin Oprișan.

Cătălin Oprișan a povestit că a avut ocazia să joace fotbal cu Adrian Păunescu, care s-a supărat și a oprit meciul, admonestându-l în stilul caracteristic.

„Noi eram niște copilași de la Salut și ne-a dus domnul George Mihăiță să jucăm fotbal cu dumnealui îmbrăcat în trening, pe Satdionul Cotroceni. Era emoția uriașă. Eram în echipă cu dumnealui. I-am dat pasă doi emtri mai în față.

«Oprește un pic! Mihăiță, de unde i-ai adus pe ăștia? E Daciada aici cumva și eu nu știu? Măi, dai pasă precisă ca o rimă!»”, a povestit Cătălin Oprișan.

NU există așa ceva! O pisică microbistă miaună „GOOOL!”, în fața televizorului! Video... Dani Oțil s-a transformat în prințesa Elsa din „Frozen II”, în direct! Răzvan Simion și-a pus mâna la ochi! Râzi cu lacr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x