Antena Căutare

Vă amintiți de Johnny Bădulescu, băiatul care a dat-o pe spate pe Delia, la X Factor? Imagini de arhivă, în urmă cu nouă ani, la show-ul "Vreau să fiu mare vedetă"

Johnny Bădulescu a participat la X Factor în 2014 şi 2016, dar nu a reuşit să treacă de fazele preliminare!

A cucerit-o pe Delia cu vocea sa! Johnny Bădulescu a participat la X Factor în 2014 şi 2016, dar nu a reuşit să treacă de fazele preliminare!

Cântăreţul nu este la însă la prima participare într-un concurs muzical. În urmă cu nouă ani a fost concurent şi la show-ul de la Antena 1 - "Vreau să fiu mare vedetă".

Tânărul își dorește încă de când era un puști să urce pe scenă, iar cariera sa pare să fie pe o pantă ascedentă, mai ales că are și o piesă nou-nouță, ”Give me a sign”!

Imaginile sunt prea tari!

E mamă, dar arată impecabil! Andreea Bălan şi-a provocat fanii la un concurs inedit! Trebuie să faci karaoke pe cea mai ... Cum să nu-l iubim? După ce a demonstrat că are o super voce, Răzvan lovește din nou: S-a pus pe cântat la violoncel!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x