Antena Căutare

A1.ro este în Piața Constituției, alături de toată echipa Antena 1! Vă mulțumim!

Matinalii Răzvan și Dani s-au alăturat în Piața Constituției colegilor din Trustul Intact și au transmis un mesaj către telespectatori

A1.ro este în Piața Constituției, alături de toată echipa Antena 1! Vă mulțumim! Galerie
Piața Constituției | Captur?

Matinalii Răzvan și Dani s-au alăturat în Piața Constituției colegilor din Trustul Intact și au transmis un mesaj către telespectatori. După-amiaza, înainte de ora 15:00, și nu „neatza” așa cum ne-au obișnuit.

”Vă mulțumim din suflet pentru că sunteți alături de noi! Am venit la o plimbare și nu am văzut niciodată atât de multă lume! Sunt emoții multe pentru noI, pentru colegii de la Antena 3. Și pentru colegii de la Zu, de la Euforia care se transformă în curând în Happy Channel. Și pentru colegii de la de la a1.ro! Sunt atâtea mulțumiri a vă aduce, încât nu ne-ar ajunge timpul unei zile întretgi”, a subliniat Răzvan în fața a sute de oameni. Sute de oameni cărora li se alătură zeci în fiecare minut.

Dani a povestit cum de dimineață taximetristul care l-a dus la redacție era decis să lupte pentru ca vedetele lui preferate să continuesă facă ceea ce știu cel mai bine: emisiuni. Matinalii au punctat faptul că nu este un miting, ci o întâlnire între public și jurnaliști! O întâlnire în care nu mai există bariere.

Totodată, ei au fost impresionați de mesajele primite de la oamenii de acasă, telespectatori fideli.

CITEȘTE ȘI: Ora 15:00, Piața Constituției! Frumoasa Octavia Geamănu, specială ca de obicei, va fi acolo!

Timp de 22 de ani, Antena 1 v-a fost mereu aproape. Azi, vă invităm să ieşiţi din case şi să fiţi aproape de noi. La o întâlnire în Piaţa Constituţiei. Doar împreună putem merge mai departe.

Andreea Berecleanu, Simona Gherghe, Cristi Brancu, Răzvan şi Dani, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Dan Capatos, CRBL sunt doar câteva din vedetele care au ajuns deja la întâlnire.

Cele cinci televiziuni Antena Group sunt urmărite zilnic de peste 10 milioane de români. Azi, toate ar fi trebuit să ajungă în stradă, potrivit unei notificări ANAF. În stradă au promis că vor fi şi telespectatorii.

Reprezentanţii trustului media au trimis peste 20 de notificări către statul român prin care au cerut să închirieze ori să cumpere sediile. Nu au primit niciun răspuns. Până când reprezentanţii Fiscului au decis evacuarea. Preşedintele României, întreg Senatul, CNA-ul au spus că nu este admisibilă o evacuare brutală a Antenelor. Mii de români din toată ţara au anunţat pe reţelele de socializare că vor veni în Piaţa Constituţiei. Întâlnirea a fost autorizată până la ora 18. În tot acest timp, traficul în zonă ar putea fi restricţionat.

Vedetele Antena 1 vă așteaptă în Piața Constituției! Simona Gherghe, Dan Negru și Dan Capatos sunt deja acolo!... Schimbare majoră. Cartelele SIM vor fi înlocuite treptat cu cipuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x