Antena Căutare

De ce unele persoane nu fac cumpărături niciodată în ziua de luni. Secretul casieriței este destul de convingător pentru mulți

O casieriță a dezvăluit motivul principal pentru care ea nu face niciodată cumpărăturile în ziua de luni. Iată de ce oamenii au început să îi ia exemplul.

Persoana care pune produsele pe care le-a achiziționat pe banda rulantă de cumpărături Galerie
De ce unele persoane nu fac cumpărături niciodată în ziua de luni. | Shutterstock

Un nou secret al casierițelor a ieșit la iveală după ce una dintre ele a ales să vorbească deschis despre ziua în care oamenii nu ar trebui să facă cumpărături.

Deși pare absurd, casierița a convins mai mulți oameni să îi ia exemplul, aceștia realizând faptul că, de fapt, este un motiv chiar foarte bine întemeiat.

Citește și: Prețurile medicamentelor se măresc începând cu 1 aprilie! Aproape 900 de medicamente sunt afectate

Iată de ce nu este bine să mergi la cumpărături în prima zi a săptămânii conform unei casierițe care a lucrat de-a lungul timpului în marile magazine.

De ce nu se fac cumpărături în ziua de luni

Casierița care a decis să nu mai țină secretul doar pentru ea i-a surprins plăcut pe clienții marilor magazine. Aceasta a explicat pe înțelesul tuturor care este motivul pentru care nu ar trebui să faci cumpărăturile în prima zi din săptămână.

Totul a ieșit la iveală după ce aceasta s-a retras din activitate și a simțit să vină în ajutorul oamenilor cu acest mic sfat, dar atât de prețios.

Pentru că de-a lungul timpului a avut posibilitatea de a observa ce se întâmplă la nivelul marilor magazine, aceasta a decis de bună voie să nu mai facă niciodată cumpărăturile în ziua de luni.

Motivul principal ar fi reprezentat de faptul că marfa care ajunge la raft la începutul săptămânii ar avea un preț mult mai mare decât în restul zilelor următoare, care ar putea să scadă, potrivit Can Can.

De asemenea, ofertele introduse în sistem la început de săptămână au posibilitatea de a nu apărea pe calculatoare chiar la începutul zilei din cauza unor întârzieri bazate pe motive tehnice, iar astfel clienții pot plăti la casă mai mult decât au crezut că vor plăti atunci când au văzut prețul de la raft.

Citește și: Urzicile, mai scumpe decât carnea. Nu este singura legumă care depășește prețul acestui aliment

Alte sfaturi valoroase pe care le-a oferit fosta casieriță în acest sens sunt legate de atenția clienților asupra prețurilor tuturor produselor.

Mai exact, femeia trage un semnal de alarmă cu privire la ofertele care uneori nu sunt reale în totalitate, prin prisma cărora clienții ajung să plătească chiar mai mult la casă, deși prețurile de la raft erau cu mult mai mici.

Fosta casieriță îi îndeamnă pe oameni să acorde mult mai multă atenție asupra bonului fiscal și să verifice dacă prețurile finale corespund cu cele inițiale de la raft.

Este adevărat că pe bonul fiscal pot apărea erori fie din cauza angajaților, fie din cauza clienților care nu reușesc să cântărească corect în funcție de cod produsele de la raionul de fructe și legume.

Uneori, diferența de preț poate fi cauzată și de erori umane, precum ar fi etichetarea incorectă a produselor sau introducerea greșită a prețurilor în sistemul de la casa de marcat.

De asemenea, pot exista și diferențe de preț datorate ofertelor speciale sau reducerilor care pot fi aplicate doar la casa de marcat.

Citește și: Cât costă primele cireșe apărute în piață. Un kilogram, mai scump decât un gram de aur. Românii înghit în sec și pleacă

În astfel de situații, este întotdeauna bine să verifici prețurile la casa de marcat înainte de a plăti pentru a te asigura că primești prețul corect.

Un român a plecat în Olanda pentru a-și face cumpărăturile și pentru a compara prețurile cu cele din România. Câți bani ... A cumpărat o valiză în valoare de 11 lire sterline, dar ce a găsit în interiorul acesteia i-a depășit așteptările...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x