Antena Căutare

Antonia e hotărâtă, vrea să scape de Vicenzo cu orice preț! Ultimele detalii din cel mai așteptat divorț al anului

Antonia vrea mai mult ca oricând să obșină oficial divorțul și să fie și în acte cu Alex Velea.

Antonia e hotărâtă, vrea să scape de Vicenzo cu orice preț! Ultimele detalii din cel mai așteptat divorț al anului
Antonia

Antonia vrea mai mult ca oricând să obșină oficial divorțul și să fie și în acte cu Alex Velea. Pentru a urgenta situația, frumoasa artistă nu vrea sub nicio formă să apeleze la legile italiene, potrivit cărora soțul ar fi obligat să-i plătească fostei partenere pensie de întreținere până când aceasta s-ar recăsători.

Conturile lui Vincenzo Castellano „ar putea intra la apă” în urma divorțului său de Antonia. Asta pentru că, potrivit legislației italiene, el ar fi putut fi obligat să-i plătească fostei soții o pensie de întreținere pe viață sau până în momentul în care aceasta s-ar recăsători. Artista a refuzat însă categoric acest lucru și, tot ceea ce-și dorește ea în acest moment este să divorțeze cât mai repede, scrie Libertatea.

14 zile până la divorț

Unul pentru motivele pentru care vedeta nu a făcut acest demers îl constituie și faptul că în planurile sale intră și căsătoria sa cu Alex Velea, tatăl băiețelului său, Dominic. Următorul termen al separării legale ar fi la în prima jumătate a lunii martie, în circa 14 zile.

Acesta este TESTUL pe care 9 din 10 oameni îl greșesc! Tu ţi-ai dat seama cum se rezolvă?... Una dintre vedetele YouTube a murit la vârsta de 19 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x