Antena Căutare

7 mașini de familie second hand pe care te poți oricând baza | SUV Edition

Dacă ești pasionat de mixul absolut seducător familie-distracție-călătorii, nu avem îți spunem decât un singur lucru: te afli în locul potrivit. Pentru că subiectul pe care îl discutăm astăzi aduce cumva împreună toate elementele de mai sus, pe bancheta de spate a unor mașini de familie second hand pe care să te poți oricând baza.

Dacă ești pasionat de mixul absolut seducător familie-distracție-călătorii, nu avem îți spunem decât un singur lucru: te afli în locul potrivit. Pentru că subiectul pe care îl discutăm astăzi aduce cumva împreună toate elementele de mai sus, pe bancheta de spate a unor mașini de familie second hand pe care să te poți oricând baza.

Dacă este vară, atunci drumețiile alături de cei dragi chiar nu se pot lasă așteptate. Cum o mașină este de cele mai multe ori o alegere mai mult decât inspirată pentru drumurile lungi și în siguranță, îți lăsăm mai jos o listă cu 7 mașini de familie second hand SUV, absolut perfecte pentru ce cautați voi, în sânul familiei: siguranță, distracție și o mulțime de amintiri frumoase de văcanță. Să începem:

1. Masina de familie second hand (~9.000 EURO) - Dacia Duster

2. Masina de familie second hand (~11.000 EURO) - Renault Koleos

3. Masina de familie second hand (~12.000 EURO) - Nissan X-Trail

4. Mașina de familie second hand (~13.000 EURO) - Kia Sportage

5. Masina de familie second hand (~18.500 EURO) - Volvo XC 90

6. Masina de familie second hand (~24.000 EURO) - Volkswagen Touareg

7. Masina de familie second hand (~25.000 EURO) - BMW X5

1. Mașină de familie second hand (~9.000 EURO) - Dacia Duster

Să începem topul mașinilor second hand destinate familiilor cu un model atât de cunoscut nouă, succesor al unor modele de autoturism ce ne-au făcut vacanțele mai frumoase, încă din primii ani ai copilăriei. Dacia Duster este un SUV extrem de accesibil, atât ca întreținere, cât și ca număr de litri consumați la suta de kilometri.

Dacă bugetul tău gravitează în jurul sumei de 9.000 de euro, atunci Dacia Duster este mai mult ca sigur răspunsul la întrebarea: Ce mașină second hand pentru familia mea îmi pot permite, astfel încât să simt că am făcut cea mai bună alegere? PS: pe termen lung, Dacia Duster este un SUV ce merită toți banii, cu mult peste celelalte mașini din acest top.

2. Mașină de familie second hand (~11.000 EURO) - Renault Koleos

Știm cât de importantă este siguranța pentru familia ta, atunci când te hotărăști să îți cumperi o mașină, chiar și la mâna a doua. Ei bine, află că Renault Koleos este un SUV premiat cu 5 stele la capitolul SIGURANȚĂ, în 2008.

Ce-i drept, trebuie să mai scoți alte 2000 de euro pentru a cumpăra această mașină de familie second hand, comparativ cu Dacia Duster, cu toate că nu putem spune despre Renault Koleos că punctează la fel de bine la alte capitole precum: consum, costuri de întreținere sau fiabilitate.

3. Mașină de familie second hand (~12.000 EURO) - Nissan X-Trail

Dacă vrei ca următoarea ta mașină de familie să fie un Nissan X-Trail, atunci cu siguranță îți permiți să scoți din buzunar mai mulți bani, și nu doar pentru a o achiziționa, ci și pentru a o întreține. Estimativ, costurile de întreținere pentru această mașină de familie, cumpărată la mâna a doua, se ridică la aproximativ 15.000 de euro, pe o perioadă de 5 ani, incluzând și deprecierea.

4. Masina de familie second hand (~13.000 EURO) - Kia Sportage

Specialiștii de la EuroNCAP au acordat modelului Sportage, la testele efectuate în 2010, punctajul maxim la capitolul SIGURANȚĂ. Vorbim așadar despre unul dintre cele mai sigure SUV-uri din clasa sa, o mașină de familie pentru care trebuie sa scoți din buzunar aproximativ 13.000 de euro, în cazul în care vrei să o cumperi second hand. Este un autoturism ce se descurcă foarte bine pe termen lung, la capitolul COSTURI DE ÎNTREȚINERE, însă comparativ cu modelul prezentat anterior, pleacă la drum cu un ușor dezavantaj.

5. Mașină de familie second hand (~18.500 EURO) - Volvo XC 90

Topul mașinilor second hand de familie crește odată cu bugetul alocat pentru achiziționarea unui astfel de autoturism. Iată-ne ajunși la cea de-a cincea variantă de mașină second hand pentru familia ta, pentru care va trebui să plătești aproximativ 18.500 de euro - Volvo XC 90.

Dacă la capitolul SIGURANȚĂ, un SUV Volvo pare deja un mix perfect, mai ales când ne referim la drumurile lungi din vacanța familiei, la capitolul CONSUM lucrurile nu stau la fel de promițător.

6. Mașină de familie second hand (~24.000 EURO) - Volkswagen Touareg

Iată o mașină de familie robustă, ce prezintă calități excelente atunci când este pusă față în față cu provocările din natură. Volkswagen Touareg pare să spargă limitele impuse de noțiunea “mașină de familie”, însă dacă îți permiți să scoți din buzunar aproximativ 24.000 de euro, credem că faci o alegere mai mult decât inspirată. Este o mașină robustă, cu un consum decent pentru nevoile sale și pe care te poți baza în cele mai solicitante condiții de drum.

7. Mașină de familie second hand (~25.000 EURO) - BMW X5

De ce poate fi BMW X5 mașina perfectă pentru excursiile familiei tale? Pentru că este un SUV elegant, robust, ce prezintă linii superbe la exterior și materiale elegante la interior. Mai mult decât atât, spațiul pe care BMW X5 îl pune la dispoziție celor care pleacă în concediu, transformă acest SUV într-un ajutor de mare preț, mai ales atunci când vacanțele nu sunt chiar scurte. Aproximativ 25.000 de euro trebuie să plătești pentru o astfel de mașină de familie, net superioară celor despre care am vorbit deja în rândurile de mai sus.

Ține cont de faptul că o mașină de familie second hand, chiar dacă nu se află la primul său proprietar, are întotdeauna nevoie de cele mai bune piese auto. De unde poți faci rost de piese auto de calitate, la cele mai avantajoase prețuri, indiferent de marca sau modelul mașinii second hand pe care ai cumpărat-o pentru excursiile familiei tale?

Autohut.ro te așteaptă cu o gamă completă de piese auto: anvelope auto, uleiuri de motor, filtre, cutii portbagaj, iar lista poate continua. Intră chiar acum pe site și cumpără tot ce este mai bun pentru mașina ta, deoarece nimic nu se compara cu o vacanță fără griji, alături de cei dragi.


Vestea aşteptată de toţi şoferii din România. Ministrul Transporturilor a făcut anunţul: "Sunt deschise 13 şantiere... Şapte lucruri pe care NU ţi le spune nimeni la ŞCOALA DE ŞOFERI. Numărul 6 e cea mai tare chestie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x