Antena Căutare

Acesta este cel mai puternic BMW Seria 5 cu motor diesel

Acesta este cel mai puternic BMW Seria 5 cu motor diesel
BMW M550d xDrive | BMW

Poate ca motoarele diesel sunt pe cale de disparitie in unele zone din lume, dar acest lucru nu se intampla in Bavaria. Dupa lansarea, la finalul anului trecut, a variantei pe benzina M550i xDrive, BMW scoate acum pe piata si versiunea diesel, noul M550d xDrive (G30/G31).

Nu va vom plictisi cu detalii despre design, de vreme ce sedanul de clasa medie se remarca mai ales la capitolul cifre. Fara prea multe introduceri, iata cateva dintre caracteristicile noului model.

Vazut ca fiind unul dintre cele mai puternice motoare diesel in sase cilindri din lumea auto, propulsorul de 3,0 litri se bucura de patru turbocompresoare, care produc peste 400 de cai putere, la 4.400 de rotatii pe minut, si un cuplu-forta de 760 de newtoni-metru, disponibil inca de la 2.000 de rotatii pe minut. Mai mult, la 1.000 de rotatii pe minut, soferul are la dispozitie 450 de newtoni-metru.

Citeste mai multe despre BMW M550d xDrive!

Noul Dacia Duster va fi lansat în curând! Iată ce aduce în plus noul model... Ai o mașină diesel? Vezi cele mai bune sfaturi de la specialiști pentru o bună funcționare a autoturismului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x