Antena Căutare

Asa isi aleg femeile si barbatii masinile! Tu cum iti alegi?

Asa isi aleg femeile si barbatii masinile! Tu cum iti alegi?
Jaguar F-Type | Jaguar

Zicala „hainele il fac pe om” este valabila atunci cand vrei sa impresionezi pe cineva, dar ea este adevarata si in ceea ce priveste masinile. Expertii in domeniu spun chiar ca masina pe care o conduci reflecta mai mult despre personalitatea ta decat ii poti imagina. Asa ca putem spune cu mana pe inima si ca masina il face pe om, nu?

Datorita timpurilor moderne, femeile conduc la fel de mult ca barbatii. Ei, si asta nu e tot, ele isi permit sa isi cumpere singure o masina. Dar, la fel ca in orice alt domeniu, gusturile femeilor difera fata de cele ale barbatilor, cand vine vorba despre alegerea unei noi masini.

Acesta este si subiectul nostru de astazi, caci ne-am gandit sa facem un material despre criteriile de baza in alegerea masinii pentru femei si barbati. Exista sondaje care sustin ca femeile aleg masinile mici, de oras, in timp ce barbatii isi aleg o masina de familie. Oare asa sa fie? Asteptam si parerile voastre! Pana atunci insa, sa vedem criteriile de selectie ale unei masini!

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Iata cum iti pregatesti masina pentru primavara... Iata cat consuma un Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x