Antena Căutare

Cristiano Ronaldo isi vinde Bentley-ul!

Cristiano Ronaldo isi vinde Bentley-ul!
Cristiano Ronaldo Bentley

Cristiano Ronaldo isi scoate Bentley-ul la licitatie. Despre Cristiano Ronaldo stim ca este cel mai apreciat jucator de fotbal, iar in aceasta perioada se pune tot mai mult accent pe el si pe cum a ajuns la acest nivel. Eu as spune ca prin multa munca. Cu totii stim povestea despre copilaria lui nefericita - un copil nedorit de parinti care incearca sa isi construiasca un viitor si vrea sa ajunga departe. Departe a ajuns, cu siguranta, iar aceasta poveste poate sa fie adevarata sau nu, dar trebuie sa retinem mesajul: fara munca nu se poate face nimic maret.

Atat de maret ca a ajuns cunoscut de o lume intreaga, asa ca sigur si-ar permite un Bentley Continental GT Speed si sigur si-ar permite sa-si scoata Bentley-ul la licitatie. Si si-a permis, pe vremea cand juca pentru renumita echipa de fotbal Manchester United. In acest moment, masina este scoasa la licitatie de o institutie specializata in acest domeniu, situata in Anglia.

Suma pentru care aceasta finete pe patru roti este vanduta este de aproape 70.000 de euro. Masina arata impecabil, atat in exterior, cat si in interior. Si este de inteles avand in vedere ca dealerii Bentley au avut grija de ea cat timp aceasta era in posesia lui Cristiano Ronaldo, dar si dupa ce a plecat de la Manchester.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Mercedes-AMG GLE43 este cel mai nou vehicul al clubului AMG... Noile Audi A5 si S5 Cabrio si-au facut debutul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x