Antena Căutare

Cum încălzești rapid mașina, când afară e ger siberian! Dispozitivul ce-ți salvează viața!

Este și cazul acestor zile, in care meteorologii au decretat cod galben de ninsori și viscol!

Oricine își dorește ca mașina să se încălzească rapid iarna, atunci când diminețile ating temperaturi de ger siberian.

Este și cazul acestor zile, în care meteorologii au decretat cod galben de ninsori și viscol, iar vremea face ravagii în toată țara. Prin urmare, dacă e musai să pleci la drum pe o astfel de vreme, trebuie să știi cum poți să încălzești motorul mașinii mai repede decât de obicei.

Cum încălzești rapid mașina, când afară e ger siberian! Dispozitivul ce-ți salvează viața! sursă foto:4tunning.ro

Potrivit playtech.ro, în cazul în care automobilul nu este dotat cu un sistem de încălzire în scaune ori cu volan încălzit, cea mai practică și mai eficientă soluție se numește încălzitor staționar. Acesta este un dispozitiv suplimentar care încălzește mult mai rapid motorul și care, de ce nu, îți poate salva viața, mai ales dacă faci parte dintre persoanele care nu au voie să se expună la temperaturi extreme, precum suferinzii de boli cardiovasculare.

Așadar, încălzitorul staționat se poate monta într-un service autorizat și nu dăunează deloc motorului. Unele încălzitoare sunt dotate cu timer programabil. Majoritatea cumpărătorilor fie dețin vehicule mari (camioane sau microbuze, rulote mari, cabine pentru TIR), fie dețin automobile diesel ale căror motoare se încălzesc mai greu. Prețul este foarte accesibil, în funcție de model și de proprietăți. - între 2.900 și 3.800 lei. Însă, consumul de combustibil al mașinii va crește cu circa 0,17 litri pentru 20 de minute cât e ciclul maxim de încălzire.

Prognoza meteo în următoarele zile nu este deloc îmbucurătoare, iar meteorologii anunță, în continuare, temperaturi extreme! Tu cum încălzești mai repede motorul mașinii pe perioada iernii?

S-a urcat la volan pentru examenul auto. Dupa cinci secunde a fost oprit. Polițistul a încremenit în scaun când a văzut ... Cozi cu sute de şoferi după o super ofertă a unei benzinării: "Faci flotări şi primeşti carburantul GRATUIT"! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x