Antena Căutare

Cum își aleg bărbații o mașină vs. cum aleg femeile?

La fel ca în orice alt domeniu, și în alegerea mașinii, gusturile bărbaților diferă de cele ale femeilor. Iată în funcție de ce criterii aleg femeile și bărbații o mașină:

La fel ca în orice alt domeniu, și în alegerea mașinii, gusturile bărbaților diferă de cele ale femeilor. Iată în funcție de ce criterii aleg femeile și bărbații o mașină:

În urma unui studiu realizat de siteurile de specialitate, femeile pun mare accent pe preț. Astfel, peste 78% dintre femeile care au fost rugate să participe la acest studiu au răspuns că primul criteriu pe care îl iau în calcul atunci când vor să își cumpere o mașină este prețul.

Următorul criteriu este aspectul/ vechimea mașinii. Un procent de 55% dintre femei au spus că iau în calcul cât de veche este mașina pe care vor să o cumpere.

În continuare, femeile se gândesc tot la bani, mai exact la consumul de combustibil. 45% dintre femei spun că pentru ele contează consumul de combustibil.

Fie că este vorba despre un SUV, o mașină de lux sau chiar un pick-up, femeile știu ce este bun în materie de mașini. Și asta pentru că femeile preferă sa studieze toate sondajele de piață înainte de a cumpăra o mașină.

Și bărbații țin cont de preț atunci când vor să își schimbe mașina. La fel ca femeile, pe locul doi în luarea unei decizii este tot vechimea. Pe bună dreptate pentru că, cu cât mașina este mai veche cu atât există riscul să se defecteze mai repede.

În preferințele bărbaților, pe primul loc se află mașinile de familie, și mașinile sport.

Bărbații sunt loiali anumitor branduri, peste 40% dintre ei fiind influențați de reputația unui anumit brand. Bărbații sunt de acord că look-ul, puterea și prestigiul îi influențează în alegeri.

Mașina este o extensie a personalității pentru bărbați, sau este o modalitate în care vor să fie percepuți de ceilalți.

Top cinci mașini care întorc privirile cumpărătorilor la un preț mic!... Recunoaşte, şi tu ai gândit-o! Răspunsul dat de un poliţist unui conducător auto care i-a reproşat că el îi plăteşte sal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x