Antena Căutare

De ce să îți treci mașina pe gaz? Vezi care sunt avantajele conversiei pe GPL!

În România, prețul carburantului este o problemă pentru tot mai mulți români, tocmai de aceea tot mai mulți oameni apelează la instalațiile de GPL. Iată tot ce trebuie să știi despre gazul pe mașină:

În România, prețul carburantului este o problemă pentru tot mai mulți români, tocmai de aceea tot mai mulți oameni apelează la instalațiile de GPL. Iată tot ce trebuie să știi despre gazul pe mașină:

Principalul avantaj ține de preț. De ce să mergi cu mașina și să plătești 5 lei/litru când poți să dai numai 2 lei/litru? Aceasta este dintre benzină și GPL. Instalația de gaz te ajută să economisești destul de mulți bani, mai ales dacă circuli des cu mașina.

Mulți se gândesc că gazul afectează motorul mașinii, dar nu este adevărat. Instalațile de acum secvențiale nu dăunează deloc motorului. Dimpotrivă, un motor pe gaz se păstrează curat, fără depunerile întâlnite la mașinile diesel sau pe benzină.

Ca în orice alt domeniu, și în cazul instalațiilor GPL există produse bune și mai puțin bune. Un preț mai mare al unei instalații înseamnă că apartține unui producător de renume, care realizează instalații de calitate, verificate și cu un control al calității riguros. Totodată, prețul mare înseamnă și că instalația are componente mai bune care oferă o fiabilitate crescută. Așadar, un preț mare aduce un pachet de avantaje clare.

În general, instalarea unui GPL auto se face în circa 5-8 ore, în funcție de numărul cilindrilor. Așadar, clientul trebuie să își lase mașina la service toată ziua.

Dacă vrei să îți cumperi o mașină cu transmisie GPL, pe CarZZ.ro găsești peste 2.500 de anunțuri din care poți alege.

Gândește-te bine înainte să cumperi un automobil! Care sunt avantajele unei mașini cu tracțiune spate... Top cinci mașini care întorc privirile cumpărătorilor la un preț mic!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x