Antena Căutare

Editie speciala: Toyota Prius Generation X

Toyota Prius mimeaza nonsalanta si capata un aer mai agresiv, datorita editiei speciale Generation X. In sfarsit, mafiotii vegetarieni au primit masina mult visata.



Toyota sarbatoreste zece ani de la intrarea pe piata britanica, cu editia speciala Generation X, destinata exclusiv locuitorilor din insula.


Articolul continuă după reclamă
2010/10/29//135035-negru.jpg

Fara a agita apele enorm de mult, Toyota pune ceva piper in design-ul hibridei Prius, facand-o mai nonsalanta, de parca principala ei misiune nu ar fi un nivel cat mai scazut al amisiilor de carbon. Barele de protectie au primit acum prelungiri, iar pragurile laterale se asorteaza cu geamurile fumurii ale pasagerilor si cu jantele negre de 17 inchi.

Ia-o alba si vei da lovitura, cu un contrast nemuritor. Ia-o neagra si vei arata ca un gangster vegetarian. Sau multumeste-te sa o privesti, pentru ca Generation X nu este doar o editie speciala, ci si una limitata. La 1000 de exemplare.

Citeste topgear.ro

Vezi noul parc Ferrari din Abu Dhabi!... S-a vandut Aston Martin-ul lui Bond. James Bond!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă) Miercuri, 05.06.2024, 10:02
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x