Antena Căutare

FOTO! Experiment de tuning cu Honda CR-Z

Honda CR-Z incepe sa devina tot mai interesanta pentru tunerii japonezi, iar cei de la Noblesse au vazut in ea un cobai ideal pentru experimente malefice.

Fara sa aiba impactul sonor al celor de la Mugen, Noblesse nu se fereste sa-si bage nasul in tot ce a crezut Honda ca este destul de bun pentru a fi vandut. Desi partea tehnica a masinii abia a fost atinsa, exteriorul face ca CR-Z sa para aterizat direct din cele mai ascunse fantezii hentai. Iar asta este foarte bine.

Noblesse deschide meniul cu spoilerele redesenate, iar daca vorbim de partea frontala, trebuie amintita si capota din carbon. Aceasta se va asorta de minune cu acoperisul si oglinzile retrovizoare, care intregesc aspectul teribil dat de catre cei de la Noblesse.

La partea din spate, HONDA CR-Z reuseste sa capete un aspect demn de Need For Speed. Eleronul urias si difuzorul de aer din bara de protectie ajuta la imbunatatirea aerodinamicii, iar esapamentul sport va avea grija ca toata lumea sa stie ca ai ajuns acasa. Tine minte: in caz de accident, nu ai optiunea restart!

Oferta de 1 milion de dolari pentru masina lui Mahmoud Ahmadinejad, un Peugeot din '77... Franta: Vanzarile Dacia, + 70% in 2010!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă) Miercuri, 05.06.2024, 10:02
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x