Antena Căutare

Galerie foto! FETELE de la Paris 2012

Salonul Auto de la Paris 2012, unul dintre cele mai importante cinci evenimente de profil din lume, alaturi de Frankfurt, Geneva, Detroit si Tokyo, si-a deschis portile intr-un con de umbra, generat de criza profunda a industriei auto din Franta si nu numai. Fetele, hostessele ce anima standurile producatorilor, nu lipsesc insa nici de aceasta data. Asa ca va invitam la un scurt tur...

In ceea ce priveste "Mondialul" 2012, acesta pare mai sarac. Conceptele spectaculoase pot fi numarate pe degete si premierele mondiale nu mai abunda ca alta data, dar a fost amenajat un pavilion special pentru masinile electrice si tehnologiile verzi. Printre cele mai importante lansari se numara "trilogia" Dacia (Logan II, Sandero II si Sandero Stepway II), Volkswagen Golf VII, Audi A3 Sportback, Toyota Auris, Opel Adam, Jaguar F-Type, Chevrolet Trax, Citroen DS3 cabrio, Renault Clio si "baby CLS", coupe-ul in 4 usi dezvoltat de Mercedes pe baza lui C-Klasse.

Dincolo de spectacolul prezentarilor insa, producatorii continua sa indemne la precautie, semnaland ca problemele pietei auto europene vor persista, in special in tarile din sudul zonei euro.

SPECIAL! Paris 2012: Dacia Logan, Sandero si Stepway, cap de afis... Noile modele Dacia, sub lupa TopGear...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x