Antena Căutare

#GenevaLIVE: GALERIE FOTO - Fetele, tunatele...

82 de premiere mondiale, 160 de mașini care văd pentru prima dată cerul Europei, mai puțini jurnaliști decât la edițiile precedente, ceea ce nu prea e de bun augur pentru presa de specialitate, dar mai multe hostesse “tunate”, ce condimentează manejul cailor putere de pe malul Lacului Leman. Cea de-a 85-a ediție a Salonului Auto de la Geneva are porțile larg deschise pentru toți iubitorii de mașini până pe 15 martie. Biletul de intrare costă 16 franci elvețieni pentru adulți și 9 franci pentru copii, dar merită fiecare bănuț. Iar dacă ajungeți la Palexpo după ora 16.00, beneficiați de 50% reducere din tariful biletului întreg.

82 de premiere mondiale, 160 de mașini care văd pentru prima dată cerul Europei, mai puțini jurnaliști decât la edițiile precedente, ceea ce nu prea e de bun augur pentru presa de specialitate, dar mai multe hostesse “tunate”, ce condimentează manejul cailor putere de pe malul Lacului Leman.

Cea de-a 85-a ediție a Salonului Auto de la Geneva are porțile larg deschise pentru toți iubitorii de mașini până pe 15 martie. Biletul de intrare costă 16 franci elvețieni pentru adulți și 9 franci pentru copii, dar merită fiecare bănuț. Iar dacă ajungeți la Palexpo după ora 16.00, beneficiați de 50% reducere din tariful biletului întreg.

Citește și... #GenevaLIVE: Desantul monștrilor – TOP 5 mașini care se bat cu secundele

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x