Antena Căutare

Lacrimi de crocodil: Mercedes ML 63AMG, scos din gama!

Orice ai zice, nimeni nu va crede ca-ti este indiferenta iesirea din scena a lui Mercedes ML63 AMG. Daca ai deja unul, cu siguranta te vei apuca de fumat sau de orice alt viciu pana cand noua generatie va ajunge in mainile tale, iar lumea se va uita la tine razand, ca de singurul om nefericit, cu o masina de 510 CP. Daca tocmai te pregateai sa-ti cumperi un ML63 AMG, planurile tale se vor risipi, dar poti spera la unul second-hand. Dar n-ar fi genul tau. Totusi, exista niste baieti care deja isi dau coate de bucurie si care abia asteapta sa-l vada pe batranul '63 condus pe ultimul drum.

Iar in acest caz, nu este vorba de bucuria data de faptul ca a mai disparut un dinozaur care consuma zilnic ratia de petrol a unui sat african, ci usurarea celor carora ML63 AMG le cam statea in coasta.

Vorbim aici despre rautaciosii Audi Q7 V12 TDI, Porsche Cayenne Turbo, BMW X6M si X5M.

Pentru ceilalti, Mercedes mai are o veste trista. Odata cu varful de gama, germanii vor retrage din oferta si varianta ML450 CDI, ceea ce nu inseamna decat un singur lucru si, culmea, unul chiar bun: undeva, pe Nurburgring, linistea pasarilor este sparta de urletul unui V8 cu cel putin 500 CP, inghesuit brutal sub capota viitorului ML.

CITESTE Top Gear!

Articolul continuă după reclamă
Franta: Vanzarile Dacia, + 70% in 2010!... Noua KIA Picanto - Mica, mica, dar bine crescuta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x