Antena Căutare

Mercedes AMG devine enervant de exclusivist

Piata auto britanica va fi rasfatata cu editia ultra-limitata Mercedes C 63AMG DR250, spre frustrarea insignifiantilor continentali.



Desi denumirea ei te-ar putea duce cu gandul la puterea de 520 de CP, cea mai noua creatie venita din partea tunerului de casa al Mercedes are doar 517 bidivii, iar asta, pentru ca in Marea Britanie, unde masina va fi disponibila in mod exclusiv, nu se folosesc unitatile metrice de masura a puterii motorului.

2010/07/02//71450-amg.jpg

Chiar si asa, performantele masinii eclipseaza multi concurenti si o plaseaza in clubul elitist al celor mai puternice sedanuri din lume, iar cifrele vorbesc de la sine: 301 km/h viteza maxima si 4.1 secunde, pana la 100 de km/h.

Articolul continuă după reclamă

Fiind o editie speciala, nu doar motorul a fost upgradat, ci aspectul, atat interior, cat si exterior. In timp ce confortul este mentinut datorita pielii alcantara, controlul este asigurat de volanul AMG Performance. Exteriorul aduce pachetul AMG Performance Pack Plus, care implica eleron din carbon si etriere rosii, precum si o premiera: prima vopsea mata oferita oficial de un producator auto.

Pretul celor doar 20 de exemplare disponibile va fi de 62.430 de lire, pentru sedan si de 63.680 de lire, in cazul estate-ului. Ai putea sa faci un drum pana in U.K. si sa ti-o cumperi, dar ai mare grija la depasiri. S-ar putea sa folosesti maneta stergatoarelor in loc de semnalizator.

sursa: Top Gear

Golf-ul VI zburator... Micul Lord de la Range Rover...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x