Antena Căutare

Nu-si permite un Ferrari, asa ca l-a pictat pe usa garajului

Un britanic pasionat de masini care nu isi permite sa cumpere Ferrari-ul la care viseaza l-a pictat pe usa garajului, informeaza The Sun.

Chris Smart a avut nevoie de doua saptamani pentru a finaliza pictura care are un centru un Ferrari 250 GTO, un automobil rar ce are o valoare de 15 milioane de lire.

Barbatul a studiat la un colegiu de arta, asa ca a putut sa realizeze o imagine 3D pe usa garajului in care toti trecatorii cred ca acum se afla Ferrari-ul ce a fost pictat foarte realist. Pe langa masina, in pictura lui apar toate obiectele care se gasesc in orice garaj, dar si o cutie de vopsea pe care si-a scris numele.

Multi copii care trec pe langa garajul lui fac fotografii cu autoturismul de pe usa acestuia.

Foto: M&Y Media

Articolul continuă după reclamă
Toyota isi extinde gama de electrice cu noul RAV4 EV... FOTO! Cea mai scumpa bicicleta din lume costa 1,5 milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x