Antena Căutare

Porsche 911 GT2 RS aduce Apocalipsa mai aproape

Daca Ferdinand Porsche ar mai fi in viata, ca sa poata vedea noul 911 GT2 RS, probabil ca nu si-ar putea ascunde entuziasmul. Noul varf de gama este cea mai radicala evolutie din istoria de 47 de ani a celui mai emblematic model al marcii. Pentru ca dintotdeauna cifrele au reprezentat, inainte de orice, punctul principal de atractie al oricarui Porsche, noul 911 GT2 RS este mai pregatit ca oricand sa faca furori.




Poate ca cifrele sunt cele mai importante, dar tuturor ne place sa ne lipim ochii de detaliile ultra-usoare, tipice pentru eficienta unui GT2 RS. Capota din fibra de carbon anunta de departe intentiile masinii, pentru ca evazarile mai mari sa confirme faptul ca nu ai de-a face cu un Porsche pe care doar sa-l parchezi in fata clubului.

Jantele de aliaj si scaunele din fibra de carbon au datoria de a maximiza imensa putere a motorului, dar franele cu discuri ceramice vor impiedica masina sa zboare de pe trasa optima a circuitului. Pentru ca 911 GT2 RS nu are ce sa caute altundeva.

sursa: topgear.ro

Porsche a lansat in Romania noul model Cayenne... Pentru colectionari: 57 SC Atlantic, cea mai scumpa masina din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x