Antena Căutare

Premiu pentru Volkswagen Amarok

Un juriu compus din cate un reprezentant din 23 de tari a ales Volkswagen Amarok cu cabina dubla drept primul pick-up care castiga un trofeu international, fiind vorba despre aceiasi observatori care acorda si mai cunoscutul titlu de „Van of the Year".




In plus, cele cinci locuri confortabile si echiparea Amarok sunt factori care au inclinat balanta inspre pick-up-ul Volkswagen, care a preluat mai multe dintre dotarile de la modele precum Golf si Passat. Printre acestea sunt sistemul de climatizare automat, sistemul audio cu radio CD compatibil MP3, bancheta spate rabatabila, ABS si ESP.

Sub capota, modelul premiat a fost dotat cu motorul de doi litri Biturbo - TDI cu 120 kW/ 163 CP, care a impresionat prin putere si prin cuplu. De la lansarea din urma cu un an, Volkswagen a reusit sa vanda deja 8.000 de unitati, pentru ca in prezent sa aiba deja primite peste 40.000 de noi comenzi.

Articolul continuă după reclamă
FOTO: Hyundai i20 cu influente Brabus... Criza: Opel inchide fabrica din Antwerp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă) Miercuri, 05.06.2024, 10:02
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x