Antena Căutare

RABLA 2011, prelungit pana pe 23 decembrie!

Laszlo Borbely, ministrul Mediului, a anuntat ca, la cererea proprietarilor de vouchere, atat pentru programul de masini, cat si cel pentru cel destinat tractoarelor, termenul de utilizare al tichetelor Rabla se prelungeste. Ultima decontare se va putea face pana pe 23 decembrie, si nu pana pe 12 decembrie, cat se stabilise initial.

"Tichetele se vor elibera de catre colectori pana pe de 21 noiembrie, utilizarea tichetelor se va face pana la data de 12 decembrie si ultima cerere de decontare din cadrul programului se poate depune pana la data de 15 decembrie, iar decontarea se va efectua pana la data de 23 decembrie", a explicat Borbely. Dupa aceasta data, voucherele isi pierd valabilitatea.

Programul Rabla 2011 prevedea ca tichetele sa fie eliberate de colectori pana pe 21 noiembrie, iar cumparatorii de masini noi trebuiau sa le depuna la producator/importator pana pe 23 noiembrie, ultima cerere de decontare fiind acceptata pana pe 25 noiembrie, urmand ca decontul sa se faca cel tarziu pe 12 decembrie.

De asemenea, ministrul Mediului a anuntat ca programul Rabla va fi reinceput anul viitor, in februarie, dupa ce ministerul anunta public care producatori auto vor participa.

Foto: Intactimages

Mitsubishi a prezentat noul Outlander PX-MiEV... FOTO! Jaguar XJ Sport & Speed...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x