Antena Căutare

Se schimbă regulile pentru asigurările RCA: se dublează polița la două accidente provocate!

Un șofer care va provoca două accidente în perioada de un an de valabilitate a poliței RCA va fii nevoit să plătească un tarif dublu față de cel standard pentru următoarea asigurare, potrivit proiectului de aplicare a normelor pentru noua lege RCA.

Noul proiect prevede creșterea poliței cu până la 100%, astfel că un șofer care va provoca două accidente pe parcursul unui an de valabilitate al poliței RCA va plăti de două ori mai mult decât prețul standard la următoarea asigurare. Pe de altă parte, șoferii care au un comportament bun în trafic vor plăti cu până la 50% mai puțin față de tariful standard dacă nu provoacă accidente.

Încă o noutate adusă de acest proiect este decontarea directă, care presupune ca daunele urmează să fie plătite de către asiguratorul RCA al șoferului păgubit.

Companiile de asigurări vor fi obligate să informeze clientul că au posibilitatea de a apela la decontarea directă, însă clientul va fi nevoit să plătească un supliment de primă. Totuși, această formă de decontare nu va fi obligatorie.

Vrei să-ți cumperi o mașină, pe CarZZ.ro ai peste 75.000 de anunțuri din care poți alege.

Atâția bani sunt dispuși românii să plătească pentru o mașină la mâna a doua! Ți se pare mult sau puțin?... Noutate la examenul auto: proba practică va fi înregistrată audio și video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x