Antena Căutare

Toyota recheama 650.000 Prius, pentru reparatii la sistemul de racire

Toyota Motor a anunţat ca recheama 650.000 de modele hibrid Prius pentru efectuarea unor reparatii la pompa de racire. Acesta este cel mai nou efort al constructorului de a-si reface reputatia, dupa masiva campanie de rechemari care au avut loc acest an, relateaza Wall Street Journal.



Nu au aparut informatii ca defectiunea ar fi condus la producerea vreunui incident, insa problema de la pompa de racire ar putea cauza supraincalzirea autovehiculului, a mai spus reprezentantul producatorului auto.

Grupul Toyota a fost criticat dur in prima parte a acestui an din cauza unui program de rechemari a 8,5 milioane de masini din intreaga lume. Constructorul auto a rechemat in februarie alte 397.000 de autovehicule Prius pentru a remedia probleme aparute la sistemul de franare.

Audi TT GT4 - supermasina ta de curse de 340 CP... Porsche confirma aparitia modelului Cajun, din 2014...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x