Antena Căutare

Veste uriașă pentru toți șoferii! Decizie de ultimă oră cu privire la rovinietă

După o pauză de 10 luni, opțiunea de plată a rovinietei și a tarifului de trecere a podului de la Fetești sunt din nou disponibile în aplicația mobilPay Wallet.

Este oficial! Vești excelente pentru toți șoferii! Ce se întâmplă cu rovinieta în 2019

După o pauză de 10 luni, opțiunea de plată a rovinietei și a tarifului de trecere a podului de la Fetești sunt din nou disponibile în aplicația mobilPay Wallet. Aplicația îi permite oricărui șofer să achite taxa de trecere a podului de la Fetești, indiferent dacă are sau nu mașina înmatriculată în România, potrivit fanatik.

Astfel, atunci când pleacă la drum, șoferii nu vor mai fi nevoiți să treacă pe la benzinării sau să se streseze că au uitat să facă plata, riscând astfel o amendă destul de mare pentru neplată.

Cu ajutorul acestei aplicații, șoferii pot alege de la secțiunea Transport, opțiuna ,,rovinietă'' sau ,,pod Fetești'', iar după aceea să introducă informațiile cerute de aplicație.

Antonio Eram, CEO & Founder mobilPay.com, a transmis un mesaj prin care îi asigură pe toți cetățenii că această informație este una oficială, explicând de asemenea scopul pentru care a fost creată: ,,După o absenţă de câteva luni am reuşit să reintroducem posibilitatea de plată a rovinietei şi a tarifului de trecere a podului de la Feteşti direct din aplicaţia mobilPay Wallet, care devine în prezent singura aplicaţie din România care oferă această opţiune. Prin acest serviciu, utilizatorii noştri pot plăti mult mai repede şi mai uşor direct de pe telefon, evitând astfel coada pentru plata cash de la podul Feteşti sau din benzinării. Serviciile pe care le oferim în aplicaţia mobilPay Wallet înseamnă în primul rând inovaţie şi simplificarea unor activităţi care ne fac viaţa mai uşoară”.

Codul Rutier se modifică din nou! Cum vor fi sancționați șoferii prinși fără ITP... Importanța igienizării sistemului de aer condiționat auto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x