Antena Căutare

VIDEO! Audi A7 Sportback

Pana acum, lucrurile erau destul de clare. Daca erai un familist sau un director executiv, iti conduceai singur Mercedesul E Class, BMW-ul Seria 5 sau Audi-ul A6. Cei care doreau o masina sport aveau la dispozitie coupe-urile clasice, pe care toti producatorii premium le ofereau, de la Mercedes CLK sau E Class Coupe, pana la BMW Seria 6.

Acum, insa, nimeni nu mai intelege nimic, de cand cu fermecatorul Mercedes CLS sau BMW Seria 5 GT, cel care vrea sa ne convinga ca ascunde, asemenea unui briceag elvetian, o berlina, un break, un crossover si un coupe cu patru usi.

Toamna aceasta va fi una cat se poate de fierbinte, iar cand spun asta, nu ma refer la anunturile potrivit carora singurele sanse de supravietuire pe care le avem, s-ar afla in interiorul unui sloi de gheata.

Audi A7 Sportback a fost primul care si-a facut curaj sa deschida lista coupe-urilor cu patru usi de anul asta, dar noul Mercedes CLS este foarte aproape de realitate. In plus, nici BMW nu sta cu mainile in san, din moment ce conceptul Gran Coupe a starnit destula curiozitate. Pana la listele de asteptare de peste cateva luni, Audi ne arata primele imagini in miscare cu noul A7 Sportback.

sursa: topgear.ro

foto: automotiveaddicts.com

Masinile propulsate de motoare cu aburi - pasiunea lui Jay Leno... FOTO! Tu ce Mini ai alege?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x