Antena Căutare

BACALAUREAT 2017. Candidații la a doua sesiune de bacalaureat vor susține luni proba scrisă la Limba și literatura română

Candidații la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat vor susține luni proba scrisă la Limba și literatura română, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Candidații la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat vor susține luni proba scrisă la Limba și literatura română, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Candidații aparținând minorităților naționale vor susține pe 22 august proba la Limba și literatura maternă.

Pe 23 august se va desfășura proba obligatorie a profilului, iar pe 24 august proba la alegere a profilului și specializării.

Calendarul examenului de maturitate

Între 25 și 28 august vor fi evaluate competențele lingvistice de comunicare orală în Limba română, pe 28 august — competențele lingvistice de comunicare orală în limba maternă, pe 29 și 30 august — competențele digitale, iar în zilele de 30 și 31 august se va face evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Rezultatele vor fi afișate pe 1 septembrie, până la ora 16,00, iar depunerea contestațiilor va avea loc în aceeași zi, între orele 16,00 — 20,00. Contestațiile urmează a fi rezolvate între 2 și 5 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 6 septembrie.

Rata de promovare în prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2017 înainte de contestații a fost de 71,4%.

Cutremur de 3,7 grade pe scara Richter, în județul Buzău! România s-a zguduit din nou!... Sfârșit crunt: ”Părinții au găsit-o strivită!” O româncă şi-a pierdut viaţa în Austria, la un festival: Cortul în care s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x