Generaţia Pierdută, IV: Deşi vândut ca la piaţă, Alex doreşte să îşi cunoască familia care l-a abandonat!

 

Vândut pe 100 de milioane de lei. În bancnote de câte o sută - cum erau atunci. Alexandru Ovidiu a fost cumpărat când n-avea nici un an

Cât a fost român, era Alexandru Ovidiu, un an, până când a fost adoptat. Fără să bănuiască, Maria a cumpărat viitorul fiului ei, Alexandru. "Stăteam la masă, era bunica? Ori bunica, ori mama. A venit cărând în braţe un coş mic, iar în coş era o păturică, o păturică veche şi murdară şi probabil era şi umedă, şi l-a lăsat în braţele Wandei. Eu am făcut ceva de genul. „Phuuu! Miroase!" Şi ei au zis: "Acesta este Alexandru.", povesteşte Richard Magaard, actualul tată al lui Alex.

100 de milioane, o casă şi o cauţiune!

"Îmi pare rău că nu a stat mai mult timp cu mine şi sper că este fericită cu decizia ei", spune cu tristeţe în glas băiatul. Mama lui naturală nu a mai avut timp, pentru că fiecare familie a apucat propriul drum. Americanii, la un hotel, ca să aştepte finalizarea adopţiei. Maria Muscan, la bărbatul ei, care era în puşcărie pentru a-i plati cauţiunea. Cu restul de 50 de milioane din cei 100, femeia a cumpărat un acoperiş deasupra capului şi cele trebuincioase.

Află mai multe amănunte despre povestea cutremurătoare a lui Alex, aici!

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe