Antena Căutare

Cele mai bine vândute mașini din România

Când vine vorba de achiziționarea unei mașini, cei mai mulți români aleg, în general, mașini second-hand. Cei care aleg o mașină nouă optează pentru Dacia ca marcă preferată, dacă ne luăm după vânzarea de 14.558 de unități pe care firma Dacia a avut-o în anul 2015. De asemenea, românii mai au și alte mărci preferate:

Când vine vorba de achiziționarea unei mașini, cei mai mulți români aleg, în general, mașini second-hand. Cei care aleg o mașină nouă optează pentru Dacia ca marcă preferată, dacă ne luăm după vânzarea de 14.558 de unități pe care firma Dacia a avut-o în anul 2015. De asemenea, românii mai au și alte mărci preferate, printre care și următoarele:

Skoda Octavia a înregistrat vânzări de peste 3.600 de unități în 2015. Mașina este fabricată de uzinele Skoda din Cehia încă din '96.

Articolul continuă după reclamă

Volkswagen Golf este cel mai bine vândut model de Volkswagen și ocupă locul trei în topul celor mai bine vândute mașini din lume. A înregistrat vânzări de peste 2.300 de unități în România.

Renault Clio este, de asemenea, o mașină preferată de români datorită, în primă instanță, fiabilității. Se numără printre cele mai bine vândute mașini din Europa și s-a bucurat de un succes comercial și în România, cu o vânzare de aproximativ 2.300 de mașini.

Dacă te-ai hotărât care mașină este preferata ta, aruncă o privire printre ofertele de pe CarZZ.ro, te așteaptă peste 100.000 de anunțuri cu autoturisme noi și second-hand.

Cum să te relaxezi după o zi grea de muncă ?... GALERIE FOTO: Te rugăm să o privești pe Ivanka, moștenitoarea imperiului Trump. Gata, te-ai concentrat? Acum mai ești su...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x