Antena Căutare

"Bagatela la cutie" sau mirajul preturilor gresite: ce se intampla cand cumperi o plasma cu 80 de lei

Televizoare, laptop-uri, memorii USB, la preturi exceptionale. De fapt ATAT de mici incat par a fi ireale. Sunt erori umane sau tehnice care duc la preturi derizorii afisate pe site-uri ale comerciantilor online ce sunt urmate, previzibil, de zeci sau chiar sute de comenzi din partea clientilor fericiti de chilipirurile nesperate.

De-a lungul timpului au afisat „preturi gresite” (in defavoarea comerciantului) mai multe magazine online, in Romania cele mai cunoscute cazuri fiind eMag.ro si Cel.ro. Dupa cateva balbe, eMag.ro a decis sa renunte la cateva mii de euro si sa onoreze comenzile procesate sub preturi gresite, nu aceeasi fiind situatia Cel.ro din 2010 si, recent, in 2013.

Situatia „preturilor gresite” este una complexa din punct de vedere juridic dar poate si mai complicata din punct de vedere al repercusiunilor aduse retailer-ului respectiv. Unii clienti pot intelege de ce nu le-a fost livrat un televizor ce a avut, eronat, pretul de 80 de lei cand de fapt el costa 2.000 de lei, altii pot „taxa” imediat magazinul si, sprijiniti de retele sociale si blog-uri, sa cauzeze daune grave magazinului.

Citeste AICI continuarea articolului!
In vizita la cel mai mare producator de telefoane mobile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x