Antena Căutare

Bilete de avion la 5 euro. Cele 7 secrete prin care poți călători foarte ieftin

Avionul este cel mai sigur mijloc de transport și a devenit și foarte popular în ultimul timp. Cele mai apreciate călătorii cu avionul sunt city-break-urile pentru că sunt accesibile ca preț. Turiștii trebuie să știe cele 7 secrete prin care pot găsi cele mai ieftine bilete de avion.

Avionul este cel mai sigur mijloc de transport și a devenit și foarte popular în ultimul timp. Cele mai apreciate călătorii cu avionul sunt city-break-urile pentru că sunt accesibile ca preț. Turiștii trebuie să știe cele 7 secrete prin care pot găsi cele mai ieftine bilete de avion. Și da, există bilete de avion de 5 euro.

Căutați zboruri nu mai devreme și nu mai târziu de 1,5-2 luni înainte de călătoria propusă.
Achiziționați bilete de la mijlocul lunii ianuarie până la începutul lunii martie (cu excepția sărbătorilor).

Încercați să cumpărați bilete în zilele de marți în intervalul orar 14:00 la 16:00. În zilele de marți și miercuri (după-amiaza), sunt cele mai mici prețuri pentru zboruri.

Dacă plănuiți să plecați doar pentru un weekend, este bine să cumpărați bilete vineri seara sau sâmbătă dimineață. Orice sistem de calcul al prețurilor nu este gândit perfect și uneori pe ultima sută de metri dă rezultate în favoarea călătorilor. Cel mai adesea acest lucru se întâmplă pe rutele complexe dar și pe cele cu opțiuni simple.

Secretflying.com – publică zilnic o selecție de astfel de erori.

Holidaypirates.com – oferă notificări pentru zborurile de vacanță și în weekend, precum și pentru un anumit aeroport de plecare.

După rezervarea biletelor de avion, verificați imediat în dimineața următoare – de multe ori după ce motorul de căutare își resetează filtrele vă poate oferi o soluție mai ieftină. În acest caz, puteți schimba o rezervare plătită în prima zi cu una mult mai ieftină în a doua zi și făra penalități.

Căutați promoții și nu vă rezumați doar la primele rezultate din Google! Una dintre cele populare companii aeriene cu buget european este Ryanair. Nu cu mult timp în urmă, ea a declarat că zborurile sale ar putea deveni libere până în 2020.

Evitați orașele populare. Dacă doriți cu adevărat să mergeți la Paris, nu zburați pe aeroporturile centrale, selectați Champagne-Ardenne sau Vatry. Prețurile pentru aceste aeroporturi sunt semnificativ mai mici.

Utilizați zboruri cu escală. Dacă aveți nevoie să ajungeți în Istanbul, nu cumpărați imediat un bilet București – Istanbul. Uneori, zborul București – Chișinău cu transfer în Istanbul poate fi mult mai ieftin decât un zbor direct.

Mai jos este o listă cu cele mai populare motoare de bilete online, prezentată de tasta.ro:

matrix.itasoftware.com
kayak.com
whichbudget.com
expedia.com
momondo.com
jetradar.com
cheapoair.com
kiwi.com
orbitz.com

Sfaturile oferite de platformele care oferă asistență în privința zborului cu avionul nu au cum să nu fi de folos. La cât mai multe zboruri!

Sursa: tasta.ro

Cumperi online din China? Fiscul vrea să mai scoți bani din buzunar. Iată de ce... Stat român, caut angajați! Peste 30.000 de locuri de muncă vacante la nivel naţional, cele mai multe în Bucureşti, Praho...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x