Antena Căutare

Se dau bani de la stat și nu e vorba de o sumă mică! Cum poți obține o subvenția de 1.250 DE EURO!

De data asta, o veste excelentă pentru fermieri care pot obține o sumă mare de bani de la stat. O subvenție de 1.250 de euro pe fermă, scrie agrointel.ro, se acordă pentru producătorii agricoli români.

De data asta, o veste excelentă pentru fermieri care pot obține o sumă mare de bani de la stat. O subvenție de 1.250 de euro pe fermă, scrie agrointel.ro, se acordă pentru producătorii agricoli români.

E o schemă de plată prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) care îi protejează pe micii fermieri. Aceștia sunt exceptaţi de la utilizarea practicilor agricole benefice pentru climă şi mediu și nu li se aplică sancţiuni administrative pentru nerespectarea normelor de eco-condiţionalitate.

Potrivit Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), plata acordată înlocuieşte valoarea totală a plăţilor care urmează să fie alocate fermierului în fiecare an, care includ schema de plată unică pe suprafaţă, plata redistributivă, plata pentru înverzire şi, după caz, plata pentru tinerii fermieri şi sprijinul cuplat.

Pe durata participării la schemă, micii fermieri:
a) sunt exceptaţi de la utilizarea practicilor agricole benefice pentru climă şi mediu;
b) nu li se aplică sancţiuni administrative pentru nerespectarea normelor de eco-condiţionalitate;

Ce documente trebuie să depună în 2018 moștenitorii schemei

Fermieii care au dobândit prin moştenire suprafaţa în anul 2018, trebuie să prezinte la depunerea cererii unice următoarele documente doveditoare: certificatul de deces al titularului decedat, certificat de calitate de moştenitor sau certificat de moştenitor.

Locuiești într-un apartament vechi? Află ce probleme poți întâmpina și cum le poți combate... CURS VALUTAR 28 FEBRUARIE. Lovitură pentru LEU, pe final de lună!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x