Antena Căutare

Ariana Grande, din nou pe scena de la Manchester. Un cor de copii a cântat alături de ea, în lacrimi. Momentul a emoționat publicul întreg

La două săptămâni după concertul îndoliat de un sângeros atac terorist, Ariana Grande a urcat, din nou, pe scenă, la Manchester, pentru un spectacol extraordinar în beneficiul victimelor.

La două săptămâni după concertul îndoliat de un sângeros atac terorist, Ariana Grande a urcat, din nou, pe scenă, la Manchester, pentru un spectacol extraordinar în beneficiul victimelor.

Au însoţit-o nenumărate alte vedete care au dorit să-şi exprime, astfel, voinţa de a înfrunta. terorismul. Evenimentul a avut o semnificaţie şi mai puternică după atentatul de sâmbătă seara din Londra. Return to index of stories...

Ariana Grande a fost ovaţionată de 50.000 de oameni la intrarea în scenă. 14.000 de bilete fuseseră rezervate spectatorilor de la concertul precedent, încheiat tragic printr-un atac sinucigaş soldat cu 22 de victime. Dar spectatorii au dovedit că nu se lasă intimidaţi de ameninţarea teroristă.

Tânăra vedetă a fost vizibil emoţionată pe tot parcursul concertului şi a mulţumit de mai multe ori publicului. Ariana a cântat solo cât şi în duet cu unele din celelalte vedete participante, ca Miley Cyrus, grupul Coldplay sau iubitul său, rapperul Mac Miller.

De-a dreptul tulburător a fost, însă, melodia interpretată împreună cu un cor de elevi de la o şcoală din Manchester. Momentul a impresionat până la lacrimi pe cei mai mulţi dintre spectatori.

Informație BOMBĂ în cazul atentatului de la Londra. Surse: Doi români ar fi fost reținuți la Londra în acelasi timp cu s... Biserica în alertă! Moaștele Sfântului Ioan Bosco, patronul delincvenților, au fost furate dintr-o biserică din Italia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x