Antena Căutare

Au fost EROI, însă o BOALĂ CRUNTĂ i-a învins: Trei pompieri care au lucrat la atentatele din 11 septembrie, SUA, s-au stins ÎN ACEEAȘI ZI!

Trei pompieri din New York, care au lucrat la atentatele din 11 septembrie 2001, au murit în aceeași zi, din cauza cancerului, informează presa locală.

Trei pompieri din New York, care au lucrat la atentatele din 11 septembrie 2001, au murit în aceeași zi, din cauza cancerului, informează presa locală.

Ba mai mult, decesul acestora a trezit suspiciuni că în timpul atentatelor în timpul cărora și-au pierdut viețile peste de 3.000 de persoane, au fost eliberate substanțe nocive.

Howard Bischoff (58 ani), Robert Leaver (56) și Daniel Heglund (58) au murit luni, la interval de doar câteva ore.

Dispariția celor trei este amintirea dureroasă că deși au trecut 13 ani de la atacurile sinucigașe coordinate de Al-Qaeda continuăm să plătim un preț teribil pentru munca depusă”, a declarat Daniel Nigro, șef al departamentului de pompieri din New York.

În atentatele din 11 septembrie 2001, au murit nu mai puțin de 343 de pompieri, iar de atunci, pe parcursul celor 13 ani, și-au pierdut viețile, din cauza cancerului, alți 850 de pompieri și membri ai echipajului de salvare.

FBI a aflat cine este AUTORUL DECAPITĂRILOR jurnaliştilor americani!... Fiul vânătorului de crocodili, în pericol: Urmașul lui Steve Irwin, atacat de o reptilă uriașă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x