Antena Căutare

Biserica Ortodoxă a decis să interzică aceste alimente! Creștinii nu mai au voie să se atingă de ele! „E păcat să mănânci așa ceva”

Biserica Ortodoxă a decis să interzică creștinilor consumul de chipsuri, acest obicei fiind considerat a fi un păcat. Anumite alimente vor fi considerate nocive pentru creștini.

Biserica Ortodoxă a decis să interzică aceste alimente! Creștinii nu mai au voie să se atingă de ele! „E păcat să mănânci așa ceva”
Biserica Ortodoxă a decis ceva uluitor

Potrivit purtătorului de cuvânt al Patriarhiei de la Moscova, credincioșii ar trebui să renunțe la consumul de chipsuri sau de produse ce provin de la producători corupți.

Acest obicei este văzut ca fiind un păcat și reprezentanții bisericii autocefale din Rusia sunt de părere că alimentele problematice sunt un adevărat păcat pentru om.

Cea mai înfricoșătoare biserică din lume! Mulți vin aici cu teamă în suflet!

Chipsurile sunt considerate a fi un păcat

„Produsele cu grăsimi de tip trans, băuturile alcoolice de calitate proastă, chipsurile, energizantele, alimentele modificate genetic și orice alt produs care afectează sănătatea oamenilor este considerat a fi un păcat”

Purtătorul de cuvânt a mai adăugat că Biserica a convenit asupra faptului că păcat este orice element ce afectează sănătatea oamenilor.

Pantofii cu tocuri înalte, interziși de o școală! Care este motivul acestei decizii... Decizie radicală luată după 35 de ani! Autoritățile din China renunță la politica ”unicului copil”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x