Antena Căutare

Capitala Angliei, sub asediul terorii! Șapte persoane au murit și alte 48 au fost rănite

Londra a fost din nou ţinta unui atac terorist. Potrivit unor surse din presa britanică, şapte oameni au fost ucişi. Poliţia însă nu a confirmat bilanţul. Oficial 20 de oameni sunt internaţi în spitale. Primul atac a avut loc pe Podul Londrei, monument emblematic al capitalei, şi aminteşte de atacul din luna martie, de pe podul Westminster, în care şi-a pierdut viaţa şi o româncă.

Un microbuz de culoare albă a lovit mai multe persoane în apropierea staţiei London Bridge, mai multe echipaje de poliţie şi salvare venind la faţa locului şi izolând zona.

Un al doilea incident a avut loc în Borough Market, iar un al treilea la Vauxhall. Ulterior, s-a dovedit că incidentul de la Vauxhall a fost unul separat, fără legătură cu atacul terorist. Poliţia londoneză a anunţat că şase persoane au fost ucise şi alte câteva zeci rănite, iar trei bărbaţi suspecţi au fost împuşcaţi mortal. Serviciile de ambulanţă au informat că 48 de răniţi au fost duşi la spital.

Numărul răniţilor care au necesitat spitalizare în urma atacului de la Londra a crescut la 48, anunţă Serviciul de ambulanţă, care menţionează că echipele de medici au ajuns la locul incidentului la şase minute de la apelul care anunţa că sunt persoane care au nevoie de îngrjiri medicale.

Incidente grave la Torino. 200 de persoane au fost rănite în urma unui incident petrecut în centrul orașului!... Poliția londoneză i-a împușcat mortal pe cei trei atacatori din zona Pieţei Borough: „ Alergau şi tăiau pe toată lumea. ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x