Gala Oscarurilor n-ar fi aceeasi fara covorul rosu. Si desigur, fara mult-ravnita statueta de aur. Dar ceremonia n-ar fi aceeasi nici fara delicatesele pe care, an de an, cei mai iscusiti bucatari le prepara special pentru seara cea mare. Si vorbim cu siguranta de o provocare. Caci invitatii sunt oameni cu gusturi fine.
Cu siguranta, mancarea va avea o aroma fantastica in seara in care premiile industriei filmului american vor fi decernate. Se ocupa de asta zi si noapte un bucatar-sef de renume mondial: Wolfgang Puck.
“Felul meu favorit este, intotdeauna, homarul pe care il pregatim cu mazarea neagra, usturoi si ghimbir, asa ca va fi distractiv”, spune el.
Are 100 de ajutoare si alti cativa bucatari la fel de priceputi ca el care pregatesc toate felurile. Anul acesta organizatorii galei Oscarurilor mizeaza pe porti mai mici dar mai multe. Biban cu trufe si andive sau coaste de vita cu sos de anghinare si ardei dulce, apoi mozzarela infasurata in felii de vinete la gratar. Cine nu ar ofta dupa asemenea bunatati.
Invitatii vor gusta si din somonul si caviarul „sculptate" sub forma statuetei Oscar.
Decernarea Oscarurilor este cel mai mare eveniment din Los Angeles si unul dintre cele mai mari din toata America, dupa Super Bowl si investirea presedintelui.
Pregatirile sunt in toi: trebuie sa fie gata peste exact o luna, atunci cand va avea loc ceremonia Oscarurilor.
Ceausescu nici n-ar fi visat... Cum arata noile orase chinezesti... Solutii naturale: Britanicii fac oameni de zapada ca sa scape de inundatii...