Cel mai sângeros criminal în serie din Rusia este polițist! A fost acuzat de 22 de crime, dar adevărata cifră i-a șocat pe toți! „Am vrut să curăț orașul”

 

Într-un oraş din Siberia a început cel de-al doilea proces al lui Mihail Popkov, un polițist care ar putea fi cel mai sângeros ucigaş în serie din istoria recentă a Rusiei! A fost găsit vinovat de uciderea a 22 de femei, dar apoi un detaliu înfiorător a ieșit la iveală! Ce a mărturisit criminalul?

Un fost poliţist, azi în vârstă de 53 de ani, este deja condamnat pe viaţă pentru asasinarea a 22 de femei.

După ce Mihail Popkov, cel mai sângeros criminal în serie al Rusiei, a ajuns la închisoare, un detaliu cumplit a ieșit la iveală! Polițistul a mărturisit alte aproape 60 de crime, pentru care este acum judecat.

Presa rusă i-a dat lui Mihail Popkov mai multe porecle: "căpcăunul" sau "maniacul din Angarsk", oraşul în care a fost poliţist până în 1998, când a ieşit la pensie.

 

În 2012, după reluarea unor teste ADN, anchetatorii au constatat că fostul lor coleg a ucis, de-a lungul anilor, 22 de femei, ale căror cazuri au rămas nesoluţionate. Arestat, acest polițist pe nume Mihail Popkov a recunoscut crimele şi le-a motivat prin dorinţa de a "curăţa" oraşul de prostituate. El a pretins că le-a omorât doar pe cele care erau băute sau "aveau un comportament imoral".

Alexandru Arşinel a cântat și a plâns, cu gândul la Stela Popescu, după ce a fost la un pas de moarte! Un infarct l-a trimis pe masa de operație a medicilor

Mihail Popkov obişnuia să-şi invite victimele în maşina poliţiei, ceea ce le făcea să nu bănuiască nimic. Pe lângă crime, a mai fost găsit vinovat de două violuri şi două tentative de omor şi condamnat la închisoare pe viaţă. Dar oroarea era abia la început!

Întemniţat, Mihail Popkov a început să mărturisească alte şi alte omucideri. Şi chiar i-a condus pe anchetatori la locul crimelor, pentru a dovedi că nu minţea.

Printre victime se aflau într-adevăr câteva prostituate şi dependente de droguri dar, contrar afirmaţiilor lui Mihail Popkov, majoritatea erau femei obişnuite. El a ucis şi un singur bărbat, un alt poliţist. Psihiatrii care l-au examinat spun că, deşi suferă de unele tulburări de personalitate, el poate fi considerat sănătos şi răspunzător de faptele sale.

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti