Antena Căutare

Cod rosu de alerta terorista in Pakistan

Capitala Pakistanului, Islamabad, a declarat cod rosu de alerta terorista. Oficialii au primit informatii cu privire la un posibil atac impotriva unei tinte importante

Oficiali ai Pakistanului au decretat cel mai inalt nivel de alerta terorista, dupa ce au primit informatii despre un atac ce se pregateste impotriva sediului fortelor aeriene, potrivit CNN.

Elicopterele survoleaza spatiul aerian al Islamabadului, in timp ce fortele aeriene si comandourile marinei cauta militanti suspecti, pe dealurile Margalla, din apropierea orasului, au precizat autoritatile.

De altfel, instalatiile militare cheie sunt atent supravegheate. Printre acestea se numara si sediul general al fortelor aeriene si cel al marinei pakistaneze. Politia din Islamabad si-a extins numarul patrulelor de pe strazile capitalei, iar securitatea a fost sporita in jurul institutiilor guvernamentale si de stat. Mai mult, locurile foarte populate si obiectivele importante sunt si ele pazite cu strictete.

Autoritatile pakistaneze au cercetat muntii din nordul Islamabadului. In urma actiunii, mai multi asa-zisi militanti islamisti au fost retinuti.

A fost dezvaluita cauza accidentului din Muntenegru... Carla Bruni, imaginea Bulgari la 45 de ani - cum arata in costum de baie ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x