Antena Căutare

Eroul nostru din atentatul de la Londra se teme. Florin Morariu s-a luptat cu teroriştii, iar acum simte că a devenit o ţintă

7 morţi, 48 de răniţi şi sute de oameni salvaţi. Mulţi dintre ei îi mulţumesc acum lui Florin, a fost bariera lor în faţa morţii. Florin Morariu, românul plecat din Iaşi, căruia şi noi i-am strâns mâna.

7 morţi, 48 de răniţi şi sute de oameni salvaţi. Mulţi dintre ei îi mulţumesc acum lui Florin, a fost bariera lor în faţa morţii. Florin Morariu, românul plecat din Iaşi, căruia şi noi i-am strâns mâna.

CITEȘTE ȘI: El este românul-erou de la London Bridge. Florin Morariu, bucătarul care a impresionat întreaga Anglie!

S-a întâlnit cu trimisul special Observator şi a refăcut filmul unei nopţi de groază. Spaima lui e şi mai mare. Se teme pentru viaţa sa şi cere să fie apărat. A aflat că a locuit în cartier cu cel puţin unul dintre asasinii din centrul Londrei.

Morariu, un erou care a luptat împotriva teroriștilor cu ce a avut la îndemână

Un bucătar român, Florin Morariu, care lucrează într-un local din centrul Londrei, a filmat după atacurile teroriste de sâmbătă seara şi a postat fimul pe Facebook, el povestind cum doi terorişti au înjunghiat mai mulţi oameni pe stradă şi cum l-ar fi lovit pe unul dimre ei cu un baschet.

"Oameni buni, ferească Dumnezeu ce e aici! Doi terorişti taie lumea pe stradă. Uitaţi ce e aici! Câţi au omorât, fraţilor. Eram la muncă. Uitaţi ce i-au făcut unuia. Of! I-am dat în cap! I-am dat cu baschetul în cap! I-am dat un baschet de l-am zăpăcit!", a spune Florin Morariu în film.

Bărbatul îi cere unui coleg de la restaurant să îi aducă făcăleţul de sub masă pentru a se duce să lupte cu teroriştii.

Apoi el aleargă pe stradă şi filmează mai multe scene în care se văd oameni răniţi întinşi pe jos cărora li se acordă îngrijiri.

MAE a făcut anunțul pentru toți românii care zboară spre sau dinspre Golf: „Zborurile Qatar Airways sunt operaționale, i... Zi istorică! Muntenegru a devenit oficial cel de-al 29-lea stat membru al NATO! UPDATE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x