Antena Căutare

”Este într-o stare de isterie, nu mai poate cânta!” Ariana Grande şi-a suspendat întregul turneu european, după atacul terorist din Manchester

Cântăreaţa pop Ariana Grande şi-a suspendat întregul turneu european în urma atacului terorist comis la finalul concertului pe care l-a susţinut luni seară în oraşul britanic Manchester, potrivit presei americane care citează surse din anturajul vedetei.

Cântăreaţa pop Ariana Grande şi-a suspendat întregul turneu european în urma atacului terorist comis la finalul concertului pe care l-a susţinut luni seară în oraşul britanic Manchester, potrivit presei americane care citează surse din anturajul vedetei.

Potrivit contactmusic.com, cântăreaţa, în vârstă de 23 de ani, a anulat deja următorul concert din acest turneu, pe care urma să îl susţină la Londra, joi seară, şi intenţionează să reprogrameze restul turneului ei european, în urma atacului terorist comis cu o bombă de un sinucigaş în interiorul Manchester Arena, în urma căruia 22 de persoane au fost ucise şi alte 59 au fost rănite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

TMZ.com, citând surse din anturajul cântăreţei, afirmă că artista a luat decizia de a amâna show-urile pe care le avea programate în Marea Britanie, Belgia, Polonia, Germania şi Elveţia, însă nu a făcut deocamdată niciun anunţ oficial în acest sens.

Mai multe surse au dezvăluit pentru TMZ.com că Ariana Grande se află în prezent ”într-o stare de isterie”, în urma atacului terorist de luni seară, şi că este incapabilă să mai susţină concerte. Cântăreaţa şi echipa ei managerială sunt ”profund îngrijoraţi” din cauza chestiunilor de securitate, afirmă aceleaşi surse. La câteva ore după tragedia de luni seară, Ariana Grande a publicat un mesaj pe internet.

Organizatorii spectacolului de pe Manchester Arena au scos-o pe Ariana Grande de pe scenă după producerea exploziei şi au anunţat ulterior că aceasta este în siguranţă şi nu a fost rănită.

Managerul ei, Scooter Braun, a dat publicităţii o declaraţie pentru presă în care a vorbit despre tragedia din Manchester: ”Inimile noastre sunt sfărâmate de durere. Cuvintele nu pot să exprime tristeţea şi regretul pe care le simţim faţă de victime şi de famiile afectate de acest atac lipsit de sens. Plângem vieţile copiilor pierdute în urma acestei acţiuni pline de laşitate”.

În urma tragediei de luni seară, grupul Take That a anunţat că şi-a anulat concertul pe care îl avea programat marţi seară în Liverpool.

”Din respect pentru toţi oamenii - şi famiile lor - afectaţi de oribilul incident petrecut seara trecută pe Manchester Arena, am decis să ne amânăm spectacolul din această seară din Liverpool. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă acum câtre familiile îndoliate”, au transmis membrii grupului Take That.

După 146 de ani de activitate, BARNUM, cel mai iubit circ din Statele Unite, s-a închis! Ultima reprezentație a strâns 1... Cea mai tânără victimă a atacului din Manchester a înlăcrimat lumea! Saffie Rose avea opt ani și a mers cu mama și cu so...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x