Antena Căutare

Filmul atentatului terorist din redacţia revistei Charlie Hebdo! Ultimele clipe de viaţă ale victimelor

"Eu sunt Charlie" răsună în toată lumea. Acesta este mesajul de solidaritate care se citeşte pe buzele tuturor, în urma atentatului din Paris, în care şi-au pierdut viaţa douăsprezece persoane. Iată filmul tragediei!

Filmul atentatului terorist din redacţia revistei Charlie Hebdo! Ultimele clipe de viaţă ale victimelor Galerie
| hepta.ro

"Eu sunt Charlie" răsună în toată lumea. Acesta este mesajul de solidaritate care se citeşte pe buzele tuturor, în urma atentatului din Paris, în care şi-au pierdut viaţa douăsprezece persoane. Iată filmul tragediei!

Este ora 11 şi 20 de minute. În arondismentul 11, în Paris, o maşină neagră opreşte pe strada Nicolas-Appert, la numarul 6. E arhiva redacţiei, aşa că ţintă teroriştilor este greşită. După câteva minute, aceştia găsesc sediul la numărul 10. Doi indivizi mascaţi ameninţă o femeie cu arma. Era o desenatoare şi o avea lângă ea şi pe fiica sa. Le deschide uşa, iar atacatorii merg glonţ la al doilea etaj al clădirii, unde se află sala de şedinţe a revistei Charlie Hebdo.

Sunt strânşi în jurul unei mese rotunde, cu creionul de desen în mâini. Ca de fiecare dată, caricaturiştii glumesc pe seama aparatului de cafea, pentru că niciodată nu funcţiona. În intimitatea unei camere mici, în stilul parizian, caricaturile au umplut toţi pereţii. Sunt opt jurnalişti, un colaborator al revistei şi un poliţist pentru securitate.

VEZI AICI FILMUL ATACULUI!

CITEŞTE ŞI:

ȘOCANT!!! ASTA este PRIMA IMAGINE din sediul Charlie Hebdo făcută imediat după ATACUL TERORIȘTILOR!

Teroare în Paris după atentatul de la Charlie Hebdo! O explozie a avut loc lângă o moschee

Ultima postare a publicației CHARLIE HEBDO, pe Facebook, înainte de atacul armat soldat cu 12 morți

Charlie Hebdo va publica următorul număr într-un milion de exemplare! "Trebuie să opunem rezistență în fața fricii,... "Am văzut mult sânge, am văzut jumătate din redacţie la pământ, am văzut oroare". Mărturie cutremurătoare a un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x