Antena Căutare

Fiul lui Michael Schumacher a făcut o declarație neașteptată, la aproape patru ani de la marea tragedie!

Fiul celebrului Michael Schumacher a făcut recent o declarație ce i-a luat prin surprindere pe admiratorii marelui campion. 

Fiul celebrului Michael Schumacher a făcut recent o declarație ce i-a luat prin surprindere pe admiratorii marelui campion.

Mick Schumacher, fiul pilotului de Formula 1 Michael Schumacher, spune că deși deocamdată participă în competițiile auto de Formula 3, obiectivul său este de a ajunge în Campionatul Mondial de Formula 1.

''Visul și obiectivul meu este de a ajunge în Formula 1. Mă concentrez doar pe ceea ce fac eu, nu mă uit la alți piloți, pentru că fiecare progresează în ritmul său, deci nu am ce să compar'', a spus Mick Schumacher, referindu-se la faptul că în F1 participă deja piloți tineri, ca Lance Stroll (18 ani) sau Max Verstappen, care a luat startul în prima cursă când avea doar 17 ani.

În vârstă de 18 ani, Mick afirmă că înaintează ''pas cu pas'' spre obiectivul său și că încearcă să se pregătească la modul cel mai serios pentru a putea face saltul în cariera sportivă.

”De ce nu li se spune fanilor adevărul despre Michael Schumacher?”

''Am atacat primul sezon în F3 având ca obiectiv deocamdată să învăț cât mai multe. Sunt mulțumit de ce am realizat în acest an'', a spus fiul celebrului Michael Schumacher, care a terminat al 12-lea în clasamentul general pe 2017 al piloților din F3, potrivit Agerpres.

Michael Schumacher, care se află în continuare în convalescență după un grav accident de schi petrecut în decembrie 2013, are în palmares 91 de victorii în Formula 1, prima în Belgia în 1992, iar ultima în China în 2006.

Imagini apocaliptice surprinse în urmă cu puțin timp! „Parcă e sfârșitul lumii. Au murit zeci de oameni!”... Statul Islamic şi-a pierdut capitala. După trei ani, oraşul sirian Raqqa a fost eliberat din mâinile teroriştilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x