Antena Căutare

Franta: Fost ministru al Justitiei, acuzat ca ar fi avut OPT iubiti in acelasi timp!

Parisul este, fara indoiala, “Orasul Iubirii”. O demonstreaza la perfectie Rachida Dati, fost ministru al Justitiei, actualmente membru al Parlamentului European, care incearca sa-l forteze pe Dominique Desseigne, un influent om de afaceri, sa recunoasca paternitatea tinerei Zohra, in varsta de trei ani. Insa povestea nu e chiar atat de simpla.

Desseigne, in varsta de 68 de ani, refuza vehement sa faca testul ADN, spunand ca el este doar unul dintre cei opt iubiti pe care Rachida Dati, 47 de ani, i-a avut in acelasi timp. Cu alte cuvinte, nu are sens sa recunosti un prunc daca propria lui mama nu stie cu cine l-a facut.

Gurile rele spun ca “lista” fostului ministru al Justiei este una complicata, cuprinzand un prim-ministru spaniol, o vedeta de televiziune, un politician din Qatar si, sic, fratele fostului presedinte francez, Nicolas Sarkozy.

De altfel, Rachida Dati a dat de inteles, in cadrul mai mult interviuri, ca intre ea si Sarkozy ar fi fost o idila.

Nici Francois Hollande, actualul presedinte al Republicii, nu are o viata prea linistita, cel putin in plan personal. Segolene Royale, fosta sotie a acestuia, si Valerie Treiweiler, actuala iubita, se rafuiesc de mai mult ani. Situatie care il afecteaza pe seful statului.

Cel mai delicat moment a fost cel in care Valerie si-a declarat public sustinerea pentru un politician aflat in competitie directa cu Segolene Royale, iar presedintele a trebuit sa comenteze incidentul.

Rachida Dati este prima femeie care a ocupat functia de ministru al Justitiei in Franta. In 2007, in timpul alegerilor prezidentiale, a fost purtator de cuvant al candidatului Nicolas Sarkozy. In 2010, Rachida a scapat un "porumbel" care a facut inconjurul lumii. Vorbind despre fonduri de investitii, aceasta a pronuntat cuvantul "felatie" in loc de "inflatie". "Pur si simplu am vorbit prea repede", a explicat atunci Rachida, cu zambetul pe buze.

foto: flickr via fredzone.org

Obama sau Romney? Pe 6 noiembrie, americanii vor afla cine va fi cel de-al 45-lea presedinte al SUA... Analisti: Barack Obama va invinge, dar nu va salva America...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x