Antena Căutare

Imagini APOCALIPTICE! Valuri de peste trei metri, filmate într-o PISCINĂ, în momentul producerii cutremurului din Nepal

Un cutremur puternic cu magnitudinea de 7,9 grade s-a înregistrat sâmbătă în apropiere de Kathmandu, capitala Nepalului, provocând victime şi pagube importante.

Un cutremur puternic cu magnitudinea de 7,9 grade s-a înregistrat sâmbătă în apropiere de Kathmandu, capitala Nepalului, provocând victime şi pagube importante.

Bilanţul seismului a depăşit 3200 de morți, iar eforturile de salvare se intensifică, numeroase ţări şi organizaţii internaţionale trimiţând ajutoare, în condiţiile în care bilanţul cutremurului puternic produs sâmbătă în Nepal depăşeşte 3200 de morţi, 17 alpinişti, între care un manager Google, fiind ucişi de avalanşa de pe Muntele Everest.

Bilanțul morților după cutremurul din Nepal ar putea ajunge la 4.500, de trei ori mai mult decât estimarea actuală, a declarat Minendra Rijal, ministrul nepalez al informațiilor.

În timpul producerii seismului, o cameră de supraveghere a surprins valuri uriașe produse într-o piscină. Imaginile sunt apocaliptice!

Infernul se dezlănţuie în Nepal! Peste 3200 de morţi în urma unui cutremur de 7,9 grade: "Îngerii păzitori sunt eli... ALERTĂ în toată lumea! „Boala transmisă de aceste vietăți poate deveni mortală!” Inamicul nevăzut se poate ascunde chiar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x