Antena Căutare

Imagini care fac înconjurul mapamondului! Momentul în care 12 copii și antrenorul lor au fost găsiți în viață, după ce au supraviețuit zece zile într-o peșteră

Doisprezece băieți și antrenorul lor de fotbal, pierduți timp de 10 zile într-o peșteră din Thailanda, au fost găsiți în viață, au anunțat oficialii thailandezi, citați de abcnews.go.com.

Doisprezece băieți și antrenorul lor de fotbal, pierduți timp de 10 zile într-o peșteră din Thailanda, au fost găsiți în viață, au anunțat oficialii thailandezi, citați de abcnews.go.com.

”I-am găsit pe toţi 13 teferi şi nevătămaţi”, a anunţat guvernatorul provinciei Chiang Rai, Narongsak Osottanakorn, în strigăte de entuziasm ale salvatorilor şi unor jurnalişti.

Însă evacuarea nu va avea loc imediat, a precizat guvernatorul, care conduce celula de salvare. Salvatorii vor rămâne până atunci în grotă cu ei, pentru ca să fie suficient de în formă să parcurgă cei peste trei kilometri până la ieşire, în parte inundaţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei 12 copii şi antrenorul lor au intrat sâmbătă, în urmă cu zece zile, după antrenament, în peşteră, însă ploile musonice au blocat intrarea principală în reţeaua subterană complexă ce se întinde pe mai mulţi kilometri.

Echipele de salvare au fost mobilizate în tot acest timp pentru a-i salva pe cei 12 copii şi antrenorul lor de fotbal blocaţi într-o peşteră din Thailanda. Aceștia au efectuat exerciții de evacuare, în aşteptarea momentului în care vor putea intra în contact cu ei, relatează AFP.

12 copilași au rămas într-o peşteră din cauza unui fenomen meteo extrem! 1.000 de salvatori din peste șapte țări se mobi... Alertă în Spania! Cea mai periculoasă specie de meduze, descoperită pe plaje! Poate provoca paralizie și chiar stop card...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x