Antena Căutare

IMAGINILE DURERII! Avalanșă în Italia: Pompierii au localizat șase supraviețuitori sub dărâmături și zăpadă

Pompierii italieni au localizat vineri dimineață șase supraviețuitori în hotelul Rigopiano, la peste 40 de ore de la avalanșa care l-a devastat în noaptea de miercuri spre joi, a anunțat presa italiană, conform AFP.

Pompierii italieni au localizat vineri dimineață șase supraviețuitori în hotelul Rigopiano, la peste 40 de ore de la avalanșa care l-a devastat în noaptea de miercuri spre joi, a anunțat presa italiană, conform AFP.

Primul contact cu supraviețuitorii a avut loc la puțin timp după ora locală 11:00 (10:00 GMT) iar pompierii au putut vorbi cu persoanele care sunt încă blocate sub zăpadă și dărâmături.

"Este vorba de șase persoane care au fost găsite în viață și care sunt în curs să fie extrase" dintre dărâmături, a declarat pentru AFP un oficial italian.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Luca Cari, purtător de cuvânt al pompierilor italieni a confirmat, la rândul său, că au fost localizați cel puțin 5 supraviețuitori.

Mai multe elicoptere au fost chemate la fața locului pentru a-i conduce pe supraviețuitori, cel mai probabil, la Pescara, principalul oraș din regiune.

Circa 30 de clienți și membri ai personalului hotelului Rigopiano din localitatea Farindola din apropierea masivului Gran Sasso, din regiunea Abruzzo, sunt dați dispăruți după seria de cutremure cu magnitudinea peste 5 care au lovit miercuri centrul Italiei și probabil au declanșat avalanșa.

Până în prezent au fost salvate două persoane și au fost recuperate două cadavre.

Trei morţi şi 20 răniţi după ce o maşină a intrat în mulţime la Melbourne... Femeia şi fetița de șase ani salvate din avalanşă ar fi românca din Bacău şi fiica ei! După dezastru, apar și minunile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x