Antena Căutare

Împușcată mortal la propria nuntă, din cauza unei tradiții aberante...

Un caz șocant a avut loc în Hanovra, Germania. Femeia, de origine curdă, a refuzat să se căsătorească, deoarece mirele ar fi urmat să fie chiar vărul acesteia.

Un caz șocant a avut loc în Hanovra, Germania. Femeia, de origine kurdă, a refuzat să se căsătorească, deoarece mirele ar fi urmat să fie chiar vărul acesteia.

Gestul i-a adus sfârșitul, fiind împușcată mortal la propria nuntă, deoarcere ar fi încălcat tradițiile. Se pare că decizia fetei ar fi fost considerată drept o insultă la adresa familiei, scrie antena3.ro. Tatăl fetei de 21 de ani a postat o imagine pe contul său de Facebook cu tânăra întinsă într-o piscină. Bărbatul cere să se facă dreptate.

”Cu adâncă tristețe și durere vă anunț că mi-am pierdut fiica. A murit în piscină, într-o baltă de sânge din cauza unei tradiții perfide”, a declat bărbatul.

Din spusele omului, tânăra se afla în grija fraților săi, el fiind plecat la muncă, în Irak. Din nefericire, aceștia au plănuit în secret nunta.

Mândri că suntem români. Ciprian Costin, omul care are America la picioare!... Vreme neobișnuită. Căderi masive de zăpadă în Marea Britanie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x