Antena Căutare

ATENTAT LA LONDRA. Incidentul de la Parlamentul britanic, atentat terorist? 12 persoane sunt rănite, după ce o maşină de teren ar fi intrat într-un grup de pietoni

Poliţia britanică tratează incidentul de securitate de la Londra drept un atac terorist, până la obţinerea mai multor informaţii, relatează The Guardian.

Poliţia britanică tratează incidentul de securitate de la Londra drept un atac terorist, până la obţinerea mai multor informaţii, relatează The Guardian.

Potrivit presei britanice, un bărbat în jur de 40 de ani, înarmat cu un cuţit, a încercat miercuri să forţeze intrarea în Parlamentul britanic. El ar fi înjunghiat un ofiţer de poliţie, înainte de a fi împuşcat. Jurnalişti şi parlamentari aflaţi în clădire au povestiti pe Twitter că au auzit cel puţin patru focuri de armă, scrie news.ro.

Şedinţa Camerei Comunelor, care era în curs, a fost suspendată, iar accesul şi ieşirile din Parlament au fost interzise. Premierul Theresa May a fost evacuată de urgenţă din sediul Legislativului şi este în siguranţă.

În plus, o maşină de teren ar fi lovit un grup de pietoni pe podul Westminster, din apropiere de Parlament. Cel puţin 12 oameni au fi răniţi, potrivit unor informaţii neconfirmate. Apoi, maşina ar fi intrat în plin în gardul Legislativului.

Nu este clar dacă există o legătură între cele două incidente de securitate. Mai multe ambulanţe, inclusiv un elicopter, se află la faţa locului, iar circulaţia pe străzile din zonă este închisă. De asemenea, staţia de metrou din apropiere de Parlament a fost închisă, la cererea poliţiei.

Papa Francisc, țintă ușoară pentru copii. O fetiţă de trei ani a încercat să îi ”fure” boneta papală (VIDEO)... ATENTAT LA LONDRA. Momente dramatice! Subsecretarul de stat din Ministerul britanic de Externe, acoperit de sânge pe faț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x