Antena Căutare

Întrebarea care stă pe buzele lumii întregi! Melania Trump vrea să divorțeze? Misterul din spatele gesturilor Primei Doamne a SUA

Melania Trump este o soție discretă, dar reacțiile sale non-verbale sunt uneori mai elocvente decât un lung discurs, după cum s-a dovedit și în timpul vizitei cuplului prezidențial american în Israel.

Melania Trump este o soție discretă, dar reacțiile sale non-verbale sunt uneori mai elocvente decât un lung discurs, după cum s-a dovedit și în timpul vizitei cuplului prezidențial american în Israel.

Pe covorul roșu care îi aștepta la coborârea din Air Force One pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, președintele american, Donald Trump, încearcă să prindă mâna soției sale, Melania, în timp ce premierul israelian, Benjamin Netanyahu și soția lui, Sara, merg ținându-se de mână, dar doamna Trump îl respinge cu un gest rapid.

Este imposibil, bineînțeles, de știut cu siguranță ce semnifică acest gest, dar experiențele din trecut au arătat că Melaniei îi pasă uneori mai mult de protocol decât de soțul ei președinte. Cu toate acestea, este posibil ca această reacție să aibă o motivație mai personală, un semn în plus că cuplul ar putea trece printr-o perioadă dificilă, comentează Huffington Post, citat de Agerpres.

Nu este prima dată când o astfel de tensiune este surprinsă de camerele de luat vederi, care scrutează cel mai mic semn de dezacord între cuplul prezidențial american. Într-un clip încă din ziua învestirii în funcție a președintelui Trump, Melania este văzută schimbându-și radical expresia, în timp ce soțul ei se întorcea cu spatele, amintește Paris Match.

Cuplul Trump este un cuplu de fațadă? Melania Trump vrea să divorțeze?

Melania este blocată de rolul său de ''Prima doamnă''? Acestea sunt întrebările pe care le pun internauții după această nouă secvență tulburătoare ce ar sugera că cei doi ar fi în pragul despărțirii. Casa Albă a refuzat să comenteze, dar clipul publicat de o publicație locală israeliană a fost vizualizat de milioane de ori și a făcut deja turul lumii.

Acest prim turneu în străinătate al președintelui american a început în Arabia Saudită, unde Melania a avut o ținută sobră, dar nu a purtat eșarfă pe cap, la doi ani după ce Donald Trump a criticat-o pe Michelle Obama că nu a purtat una în timpul vizitei ei în această țară, amintește The Telegraph. La sosirea în Israel, Melania a optat pentru unul din modelele sale vestimentare favorite — fustă creion și jachetă cu curea, creație semnată de designerul Michael Kors.

ATENTAT ÎN MANCHESTER. Un bărbat și un rucsac plin cu șuruburi și cuie. Peste 20 de suflete nevinovate ucise. Planul dia... ATENTAT ÎN MANCHESTER. Marea Britanie ridică gradul AMENINȚĂRII de securitate la NIVEL CRITIC. Un NOU ATAC este iminent!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x